Ponyridning hos Hjortdal Dyrefarm

Ponyridning Jylland

Hvis dit barn gerne vil prøve at ride, så har I muligheden for at udleve ønsket i Nordjylland hos Hjortdal Dyrefarm. I dejlige naturlige omgivelser kan dit barn prøve ponyridning, og finde ud af om ridning er noget for jer.

Ruten går gennem vores skov, hvor dit barn – og ponyen – bliver trukket af en ægte hestepige, så I er i trygge hænder. I behøver dermed ikke have hverken kendskab eller viden om ridning – det har vi mere end styr på. Hjelm skal I heller ikke tænke på, vi har ridehjelmene klar.

Forældre må selvfølgelig gerne følge med rundt på ruten. Tempoet foregår i helt almindelig gå-tempo, hvilket gør det muligt for børnene at slappe af og vende sig til at ride på en pony.

Vores søde ponyer elsker turen rundt oppe i skoven, især når det foregår med hesteglade børn på ridetur. Skoven ligger nemlig langt væk fra larmende legepladser og opmærksomkrævende geder – perfekt til en lille pause hvor naturen virkelig nydes.

Få dejlige minder med hjem

Det praktiske om ponyridning for børn

Ponyridning i vores skov koster 20 kr. pr. tur og tilbydes i højsæson & ved specielle arrangementer. Det foregår som regel omkring middagstid, men husk at kigge tiderne her på siden, så du ikke går glip af oplevelsen. Hvis børnene er helt vilde med turen, er det selvfølgelig muligt at købe flere ture.

Højsæsonen er fra d. 1. juli – d. 31. juli. Hvis der er ponyridning på andre tidspunkter skrives det her på hjemmesiden og på vores Facebook-side.

Billetterne til ponyridning købes i kiosken.

Få en tur i skoven