Hold fest i naturen

Anderledes Festlokale

Hold din unikke & utraditionelle fest i Hjortdal Dyrefarms anderledes festlokale. Dine gæster vil få en mindeværdig oplevelse midt i det naturskønne Lienbakker.

Foruden naturen, vil dine gæster også dele oplevelser på vores legepladser med dyr, når de holder pause fra spisningen.

Her finder du et anderledes sted at holde konfirmation, fødselsdag, barnedåb, bryllup eller hvis du bare vil nyde en god aften i godt selskab – så vil udsigten og aktiviteterne garantere at alle får et godt minde fra din fest.

Omgivelser for Børn

Når du holder fest hos os, er der garanti for masser af aktiviteter til børnene.

Overalt er der dyr, som gerne vil hilses på, og legepladser, der gerne vil bruges. Hos os holder du festen som børnene ikke vil hjem fra.

Festlokale Fødselsdag

Når du holder fødselsdag hos os, så bliver det uformelt, hyggeligt og helt nede på jorden. Dine gæster skal derfor huske at tage tøj på, der kan holde til at komme ud i naturen.

Hos Hjortdal Dyrefarm er rammerne sat med et enkelt mål – at gøre din dag til en uforglemmelig oplevelse. Både for dig selv, de mange børn og alle dine andre gæster.

I vores festlokale kommer du til at sætte dit personlige præg på festen, da du selv kommer til at arrangere den. Du bestemmer hvordan bordene skal stå, hvordan lokalet skal udsmykkes, hvad maden skal bestå af og hvilken musik der skal spilles.

Du kan med andre ord fejre din fødselsdag i vores festlokale helt som du vil – mens dine gæster er omgivet af skøn natur og søde dyr.

Anderledes Barnedåb

Hvis du gerne vil have en uformel og utraditionel barnedåb, så skal du enten tænke meget kreativt på egen hånd – eller vælge at holde barnedåben i festlokalet hos Hjortdal Dyrefarm.

Resultatet vil uanset hvad blive mindeværdigt, med utallige muligheder for at tage sjove billeder, der med det samme vil vække de gode minder.

Indenfor vil alt være rent og pænt, som det bør være. Men så snart dine gæster bevæger sig udenfor, eller bare kigger udenfor, vil de blive mindet om at de er til en anderledes barnedåb.

Få fest og glade børn

Festlokale i Nordjylland

Vores feststed i Nordjylland er placeret midt i Jammerbugt Kommune og er perfekt hvis du vil give både børn og voksne en dyrerig fest midt i naturen.

Der findes mange skønner selskabslokaler rundt om i Nordjylland, men vores placering, og aktiviteter til børnene, gør det lidt ekstra mindeværdigt for dine gæster.

I vores festlokale vil dine gæster have udsigt over naturen, de vil kunne bevæge sig i rundt på 10 tønder land og de vil kunne opleve alle vores dyr. Og selvfølgelig kunne tage et spil minigolf eller benytte vores legepladser.

Hold Fest i Naturen

Hjortdal Dyrefarms festlokale er placeret midt i den skønne nordjyske natur – med panoramaudsigt over Vesterhavet, Jammerbugten og Lienbakker.

Naturen vil skabe rammen til din fest, både som kulisse til dine billeder og som et område dine gæster kan bevæge sig rundt i, når de trænger til at strække benene.

Hold Fest Blandt Dyrene

Festlokalet har bl.a. lamaer, silkeaber, egern og smukke påfugle som de nærmeste naboer, men dine gæster vil også kunne opleve ræve, vaskebjørne og mange klappedyr, som geder, får og heste.

Det er nærmest umuligt at remse alle vores dyr op, men du kan tage et kig i vores galleri, hvor du kan få en fornemmelse.

Hvis selskabet bliver lidt kedeligt for de små, er der masser af dyr, som de kan besøge. Der er kaniner, som de kan sidde og hygge sig med, og der er gederne, som gerne vil smage en godbid. Helt tæt på lokalet findes en kæmpe sandkasse med gynger og klatrestativer.

Oplevelser for alle

Information om Festlokalet

Selve festlokalet har plads til godt 45 gæster, med alt i service til dette antal. Der er desuden anretter køkken med bl.a. kølefryseskab, komfur og opvaskemaskine.

Lejen af festlokalet gælder fra kl. 18.00 dagen før arrangementet til kl. 9.00 dagen efter.

Der er fri adgang til hele Hjortdal Dyrefarm for alle dine gæster, når du holder dit selskab hos os. Dette inkluderer alt fra vores minigolfbane til vores legepladser – som du kan læse mere om på vores oplevelses-side.

Kom og se Festlokalet

Tag gerne kontakt til os, så vi kan få en snak om hvad din anderledes fest skal indeholde.

Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi og tage et kig på festlokalet og omgivelserne, du skal blot ringe og aftale en tid på telefon 22 62 91 52.

Du kan også benytte dig af nedenstående kontaktformular.

    Bestilling og Betaling

    Ved booking af vores festlokale tager vi et depositum på kr. 500,00. Dette depositum fratrækkes købsprisen, når betaling af restbeløbet foretages.

    Kig vores galleri