Velkommen til Hjortdal Dyrefarm

Oplevelser Nordjylland

På denne side har vi samlet et udvalg af de oplevelser og aktiviteter, du kan opleve under dit besøg hos Hjortdal Dyrefarm.

Her fortæller vi om alt fra vores minigolf til favoritten – en overnatning blandt vores dyr.

Minigolf

Minigolf

Hele sæsonen står minigolfbanen, med Danmarks smukkeste beliggenhed, klar til brug. Vi har alt udstyr, inklusiv pen og papir, parat, når I kommer for at tage en runde minigolf.
Her kan både børn og voksne få en dejlig oplevelse sammen og evt. spille om hvem der giver den næsten is.

Pris for Minigolf

Med Entre – Barn
15 kr. pr. person

Med Entre – Voksen
25 kr. pr. person

Uden Entre
35 kr. pr. person

Overnatning i shelter

Overnatning blandt Dyr

Hvis du kunne tænke dig at have dyrene og farmen for dig selv, så er det selvfølgelig muligt at tage en overnatning blandt dyrene.
Overnatningen er krydret med aktiviteter, bl.a. popcorn over ild og foderposer til dyrene.

Vaskebjørn fodres

Fodring af Dyr

I højsæson og ved specielle arrangementer tilbyder vi f.eks. fodring af næsebjørne, vaskebjørne eller ræve på fastlagte tider af dagen. Her fortæller vi lidt om dyrene og du får mulighed for at opleve dyrene helt tæt på.

Ponyridning

Ponyridning

Ved specielle arrangementer og hver dag i højsæsonen, er det muligt for børn at komme på en lille træktur igennem vores skov. På turen er der mulighed for at forældrene kan tage billeder af de dygtige ryttere, så man kommer hjem med nogle dejlige minder fra ferien.
Vi har selvfølgelig sikkerheden i højsædet, så I kan køre herfra med en god oplevelse.

Pris for Ponyridning

I højsæson (juli)
20 kr. pr. tur

Pige i legehus

Legepladser

Når du bevæger dig rundt omkring på Hjortdal Dyrefarm, vil du løbende finde flere forskellige legepladser, der gemmer sig rundt omkring. Her kan familien tage en lille pause sammen, da vi naturligvis også har sørget for at der er bordbænkesæt i nærheden.

Gode Aktiviteter & Oplevelser i Fjerritslev

Når du har mere end én overnatning i Fjerritslev, er det nødvendigt med en oplevelse eller to, hvis tiden ikke skal gå langsomt. Her kommer Hjortdal Dyrefarm hurtigt i spil, som et sted, der tilbyder mange forskellige oplevelser i Nordjylland.

Hvis du ønsker at opleve hele dyrefarmen, så er Overnatning Blandt Dyr aktiviteten, du skal dele med din familie. Med en overnatning får du oplevet hvad dyrene laver i løbet af et helt døgn.

Seværdighed & Attraktion i Nordjylland

Selve Hjortdal Dyrefarm er den perfekte attraktion i Nordjylland for børnefamilier og alle der elsker dyr & natur. Ligemeget hvornår du besøger os, vil timerne hurtigt gå. Den altoverskyggende attraktion er vores dyr, som bliver så glade, når de får besøg. Men vores udsigt over Lien Bakker og Jammerbugten er en hel attraktion i sig selv.

Hvis du er på udkig efter en seværdigheder i Nordvestjylland, så er du simpelthen nød til at opleve en dag eller to på Hjortdal Dyrefarm.