Velkommen til Hjortdal Dyrefarm

Mini Zoo Nordjylland

Kunne du tænke dig at komme ud i naturen og få en oplevelse midt blandt dyr? Så er du endt rette sted. Med vores placering langt væk fra storbyen, men tæt på havet og skovene, er vores placering perfekt. Og med vores cirka 350 dyr fordelt på godt 50 arter, er Hjortdal Dyrefarm stedet, hvis du vil opleve en hyggelig lille mini zoo.

Vi har altid foderposerne klar, så du selv kan komme helt tæt på dyrene. Vores geder, får, kaniner, heste, lamaer, næsebjørne og silkeaber vil meget gerne hilse på dig og smage maden fra foderposerne. Andre dyr, som vores ræve og deguer, må du dog nøjes med at nyde synet af. Hvis du vil have en pause fra dyrene, står vores halmlegeplads og øvrige legepladser klar til besøg, ligesom vores minigolf bane gerne vil i brug.

Opleveler i Mini Zoo

I højsæsonen foregår der som regel en smule flere aktiviteter i vores mini zoo, med bl.a. fodring af dyr og ponyridning for børn. Når vi fodrer vores dyr, sker det med en fortælling om hvor dyrene kommer fra og hvad der gør dem specielle. Ponyridning er den perfekte mulighed, for at få foreviget besøge hos os med et billede.

Når I har været hele vejen rundt, og oplevet alt hvad vi har at byde på, skal der slappes af og hygges med familien. Det kan ske med mad fra vores restaurant Dyrefarms Grillen, der må nydes i vores opvarmede udestue. I må også meget gerne nyde jeres egen medbragte mad, på en af vores mange terrasser og bord-bænkesæt der findes rundt omkring hos os.

Inden I smutter skal I selvfølgelig rundt og sige farvel til de nærmeste dyr og en smut forbi vores kiosk, hvor I kan købe den sidste souvenir eller en forfriskning inden turen går hjem.

Hvis du planlægger en tur i Jylland, så kom indenfor hos vores mini zoo i Nordjylland, det vil du ikke fortryde!